1. Koti
  2. Luottokortti
  3. Paras Matkakumppanisi

Paras matkakumppanisi

Lomasuunnittelussa on tehtävä monia pieniä ja suuria valintoja: missä asutaan, missä syödään ja mitä tehdään? Mutta tiesitkö, että myös maksutavalla voi olla iso vaikutus lomaan? Eri korteissa on huomattavia eroja, jotka liittyvät asiakasetuihin (jos niitä ylipäätään on) ja ennen kaikkea ongelmatilanteissa saatavaan tukeen.

Matkavakuutus kaikkiin seikkailuihisi

Vakuutus ei ole ensimmäisenä mielessä arjessa, mutta tarpeen tullen se on kullan arvoinen. Lomalle lähtiessä on erityisen tärkeää, että voimassa on hyvä matka- ja peruutusvakuutus.Morrow Bank Mastercard -kortin käyttäjänä sinulla on hyvät edellytykset turvalliseen ja mukavaan matkaan. Kun maksat kortilla vähintään 50  % matkakustannuksista, käytössäsi on muun muassa seuraava vakuutusturva:
Koko maailman kattava matkavakuutus*Koe maailma turvallisin mielin. Vakuutus on voimassa enintään 90 päivää kestävillä matkoilla.* Poikkeuksia esiintyy. Esimerkkinä ovat paikat, joihin matkustamista kehotetaan välttämään. Katso vakuutuksen kattavuus täydellisistä ja ajantasaisista vakuutusehdoista.
Vakuutus koko seurueelleVakuutus kattaa sinut ja enintään kolme kanssamatkustajaa.
Sairastumiseen tai tapaturmaan liittyvät hoitokustannuksetJos sairastut tai loukkaannut matkan aikana, vakuutusyhtiö auttaa löytämään hyvän hoitopaikan. Tämä on erityisen tärkeää maissa, joissa sairaaloiden taso voi poiketa totutusta tai jossa lääketieteellinen apu on erittäin kallista ilman vakuutusta.
Korvaus viivästyneestä tai kadonneesta matkatavarastaJos matkatavarasi on viivästynyt tai kadonnut, voit hakea korvausta tietyistä kuluista tai kadonneesta omaisuudesta.
Korvaus vuokra-auton vahinkojen omavastuuosuudestaJos kolhit vuokra-autoa lomalla, kokemus voi käydä kalliiksi. Onneksi Morrow Bank Mastercard -kortin vakuutus kattaa vuokra-auton vahinkojen omavastuuosuuden.Katso täydelliset ehdot ja vakuutuksen kattavuus täältä.

Turvallista maksamista matkalla

Kun käytät matkalla Morrow Bank Mastercard -korttia, sinun on helpompi saada korvauksia ja apua mahdollisissa petostapauksissa.Luottokorttia käyttämällä vältyt myös siltä, että joku tyhjentää pankkikorttisi veloitustilin kesken matkan. Suosittelemme pitämään aina mukana vähintään kahta korttia ja säilyttämään toista niistä esimerkiksi hotellin kassakaapissa varalla.
Lisäturvaa älykkäällä maksamisella – aktivoi digilompakko ennen matkaaDigimaksaminen kännykällä tai älykellolla on käytännöllistä mutta myös turvallisempaa kuin perinteinen korttimaksaminen. Jos joudut sulkemaan korttisi matkalla, uusi digitaalinen kortti on käytettävissä palvelussa heti seuraavana arkipäivänä. Aktivoi korttimaksaminen ennen lähtöä käyttämällä jotakin näistä maksuratkaisuista:
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Samsung Pay
  • GarminPay
Lue lisää ja aktivoi täällä.

Bonusta kaikista ostoksista

Käyttämällä korttia kerrytät aina bonusta, jota on helppo käyttää seuraavan laskun maksamiseen. Voit siis viettää osan lomasta täysin maksutta, kunhan vain käytät korttiasi tavalliseen tapaan.
  • 2 % bonusta kaikista verkko-ostoksista*
  • 1 % bonusta muista ostoksista
Katso bonusjärjestelmän tiedot täältä.* Käyttöpaikat, jotka Mastercard on rekisteröinyt verkkokaupoiksi. Bonuspisteitä voi kerryttää enintään 500 kuukaudessa ja enintään 2 000 kahdentoista kuukauden aikana. Lue lisää bonusten kerryttämisestä tukisivuiltamme kohdasta Bonuspisteet.
Toivotamme oikein hyvää matkaa!
********************************************Korkoesimerkki ostoksen osamaksun yhteydessä Mastercard - luottokortilla: Korko 19,50% ja tod. vuosikorko 21,34%, 1 000 €/12 kk. Yht: 1 108,74€.