Hinnat ja ehdot

Arvo
Avausmaksu0€ - 49€
Nimelliskorko10,50 % - 19,50 %
(tarjous perustuu pankin tekemään kokonaisarvioon asiakkaasta)
Todellinen vuosikorko14,29 %
Vuosimaksu0€
Sähköpostilasku0€
Nostopalkkio0€
Paperilasku (valinnainen)1,12 €
Lainaturvavakuutus (valinnainen)0,3 % kuukauden lopussa käytössä olevasta Joustoluoton kokonaissaldosta.
Kuukausittainen tilinhoitopalkkio3 € - 8 € (riippuen luottomäärästä)
Maksumuistutus5 €
Olemassa olevan lainasopimuksen muutospalkkio45 €

(*) Luoton kokonaismäärä muodostuu myönnetystä luottomäärästä ja avausmaksusta, joka on kokonaisuudessaan asiakkaan käytettävissä.

Lainan ehdot (Luottomäärä ja korko)Lainan korko on kiinteä tai vaihtuva, jolloin se koostuu viite- ja marginaalikorosta. Esimerkin hetkellä 28.12.2023 voimassa oleva viitekorko: Euribor 3kk 3,695 % & Korkolain (633/1982) 12 §:n mukainen viitekorko 4,50 %. Laskelma on tehty olettaen että luotto nostetaan kerralla ja luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko laina-ajan. Jokainen lainapäätös on yksilöllinen ja perustuu hakijan taloudelliseen tilanteeseen, sekä haluttuun lainan summaan. Pyydämme asiakkaita huomioimaan luoton koron, Euriborin ja viitekoron mahdolliset vaihtelut ja sen tuomat riskit. Mikäli Euribor tai viitekoro nousee, tämä nostaa lainan maksuja.
Lainan takaisinmaksu
Joustoluotossa ei ole ennalta määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Veloitamme asiakaalta kuitenkin käytetyn lainasumman korot, sekä kulut kuukausittain.
Annuiteettilainaa maksat takaisin kuukausittain. Laskusi sisältää siten edelliskuukauden korot, tilinhoitomaksun sekä pääoman lyhennyksen. Voit kuitenkin halutessasi tehdä suurempia maksusuorituksia luotollesi.
Eräpäivä on joka kuukauden 20. päivä. Luotonantaja voi korottaa yksipuolisesti luoton maksuja ja kuluja, jos muutos on asiallisesti perusteltu luotonantajan kuluilla tai luotonantajan hintarakenteen muuttumisella, lainsäädännön muutoksella tai viranomaispäätöksellä.

**

Lainaesimerkki

15 700 €/5 v, korko 12,3 %, todellinen vuosikorko 14,29 % , avausmaksu 49 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 21 643 €, maksuerä 361 €/k.