Morrow Bank

Morrow Bank on moderni ja täysin digitaalinen pankki, jolla on 10 vuoden kokemus lainoista ja luotoista. Meillä on asiakkaita Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa, ja tuotetarjontaamme lukeutuvat kulutusluotot, luottokortit, säästötilit ja vakuutukset. Morrow Bankissa haluamme auttaa sinua suhtautumaan optimistisesti huomispäivään, mitä ikinä se tuokaan tullessaan. Tämä näkyy myös nimestämme, joka on vanha muoto englannin sanasta ”tomorrow” eli suomeksi ”huominen” tai ”huomenna”.

Tämän ja huomispäivän pankki

325 000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa
Joustavia luottoratkaisuja perustamisvuodesta 2014 lähtien.
Tehokkaat digitaaliset hakemusprosessit.
Hyvä asiakaspalvelu arvopohjamme keskiössä.
A group of people hiking in the sunrise

Sosiaalinen vastuu

Arvon luominen on Morrow Bankin strategian ydin. Tämä ohjaa työmme sosiaalisia olosuhteita, yrityskulttuuriamme, tavoitteitamme ja suoriutumistamme.Meidän on toimittava sosiaalisesti vastuullisesti, noudatettava kulloinkin voimassa olevia lakeja ja määräyksiä, otettava ilmastohaasteet huomioon ja edistettävä kestävää kehitystä ja kasvua.Morrow Pankki työskentelee systemaattisesti torjumaan talousrikollisuutta, toimimaan tasa-arvon ja monimuotoisuuden esimerkkinä ja auttamaan asiakkaitamme vastuulliseen lainanhakemiseen sekä ottamaan vastuuta omasta taloudellisesta tilanteestaan.

Meidän arvomme

 1. F

  Flexible

  Olemme uteliaita, arvostamme erilaisia näkökulmia ja olemme avoimia kokeilemaan uusia asioita. Meidän on oltava mukautumiskykyisiä ja pyrittävä aina tarjoamaan asiakkaillemme oikeat ja sopivimmat ratkaisut.

 2. A

  Ambitious

  Asetamme itsellemme korkeat tavoitteet tarjotaksemme asiakkaillemme parhaita mahdollisia tuotteita ja palveluita. Sitoudumme lupauksiimme pystyäksemme saavuttamaan lupaamamme ja haluamamme asiat. Yhdessä kehitymme ja haastamme toisiamme jatkuvasti kehittymään.

 3. C

  Competent

  Olemme pankki, johon asiakkaat luottavat. Olemme ammattimaisia, varmoja ja läpinäkyviä työtavoissamme. Pyrimme aina siihen, että ratkaisumme ovat realistisia ja perustuvat kokemukseen sekä ammattitaitoon.

 4. E

  Efficient

  Uskomme, että parhaat mahdolliset ratkaisut asiakkaillemme sekä omassa työssämme perustuvat selkeisiin, helposti mitattavissa oleviin ja yksinkertaisiin ratkaisuihin.

Yhteistyökumppanimme

Teemme tiivistä yhteistyötä Gouda-vakuutuksen ja BNP Paribas Cardif:n kanssa. Morrow Bank tekee yhteistyötä myös monien lainanvälitys ja -palvelusivustojen kanssa.

Haluatko meille töihin?

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät urasivultamme, josta voit myös lukea Morrow Bankista työnantajana