A group of friends is sitting around a computer and laughing.

Digital wallet

Kätevin tapa maksaa on puhelimella tai älykellolla

  • Käyttöönotto nopeaa ja vaivatonta
  • Ominaisuus on käytössä miljoonissa liikkeissä ympäri maailmaa
  • Perinteisiä pankkikortteja turvallisempi ja kätevämpi
  • Kerrytät bonusta jokaisesta ostoksesta
  • Hallinnoit maksuja tavalliseen tapaan omassa nettipankissa

Apple Pay

Aloita lisäämällä Morrow Bank Mastercard -korttisi joko iPhone-puhelimella, iPad-tabletilla, tai Apple Watch-älykellolla. Apple Pay -sovelluksen avulla voit maksaa tuotteesi ja palvelusi turvallisesti sekä entistä helpommin.
A kitchen table with white tulips and plates and glasses with juice and fresh berries

Google Pay™

Lisättyäsi kortin Google Pay™ sovellukseen olet aina valmis maksamaan. Lisää Morrow Bank Mastercard -kortti nyt digitaaliseen lompakkoosi puhelimessa, tabletilla tai älykellossa.
A woman is sitting on a tennis court in a white dress. It looks like there are tennis balls around her, but upon further inspection - they are apples.

Garmin Pay™

Garmin Paylla™ voit maksaa helposti älykellollasi. Voit maksaa Garmin Paylla™ kaikissa maksupäätteissä, jotka hyväksyvät Mastercard lähimaksun.

Samsung Pay™

Jätä maksukortit kotiin, maksa Samsung Paylla matkapuhelimellasi tai älykellollasi.

Morrow Bankin digitaalinen luottokortti

Morrow Bank Mastercard - Apple tai Google Pay maksut ovat perinteiseen korttimaksuun verrattuna turvallisempia maksutapoja, sillä näissä maksutavoissa korttinumeroa tai kortin tietoja ei välitetä kauppiaalle eikä pin-koodia tarvitse näpytellä julkisesti. Apple Payn ja Google Payn etuna on myös se, että ne toimivat miljoonissa myymälöissä ympäri maailmaa, eikä niillä ole samanlaista lähimaksurajaa kuin fyysisellä kortilla maksettaessa. Suuretkin ostokset voi siis hoitaa kaupassa puhelimella tai älykellolla.

Kauppiailletarkoitettu MDES-palvelu

Morrow Bank tukee MDES for Merchants-palvelua sivustoilla, jotka tarjoavat kyseistä palvelua asiakkaiden maksaessa Morrow Bank Mastercard kortilla.