A woman is sitting on a tennis court in a white dress. It looks like there are tennis balls around her, but upon further inspection - they are apples.
  1. Koti
  2. Luottokortti
  3. Wallets
  4. Garmin Pay

Garmin Pay™

Garmin Pay -lähimaksuratkaisun avulla voit helposti käyttää älykelloasi maksamiseen. Kun otat Garmin Payn käyttöösi, saat lähimaksuratkaisun, joka on fyysisen luottokorttisi digitaalinen versio. Garmin Pay -lähimaksu toimii kaikissa maksupäätteissä, jotka tukevat lähimaksamista Mastercardilla.

Miksi Garmin Pay™?

Edut

• Helppo ja nopea käyttöönotto
• Turvallinen maksutapa
• Korttien helppo hallinnointi Omat Sivut -palvelussa
• Bonusta entiseen tapaan
• Nopeaa maksamista myymälöissä ja verkossa

Helppoa ja turvallista maksamista

Ostosten maksaminen myymälässä sujuu nyt entistä helpommin ja nopeammin. Pidä vain älykelloa maksupäätteen vieressä ja maksa ostos ilman korttia. Garmin Pay™ ei jaa korttitietojasi eteenpäin, joten sinun ei tarvitse huolehtia korttinumeron päätymisestä vääriin käsiin.

Näin aloitat käytön

Tarvitset vain Garmin-älykellon ja Morrow Bank Mastercard -kortin, joka tukee lähimaksamista. Ratkaisu edellyttää suomalaista matkapuhelinnumeroa. Toimi näin:
1. Lataa Garmin Connect -sovellus Google Play -sovelluskaupasta (jos sinulla on Android-puhelin) tai App Storesta (jos sinulla on iOS-puhelin).
2. Valitse Garmin Pay ja lisää Morrow Bank Mastercard -kortti palveluun.
3. Hyväksy ehdot.
4. Syötä saamasi vahvistuskoodi.
Garmin Pay™ on nyt käyttövalmis!