A picnic basket filled with croissants and flowers on a blue and white striped picnic blanket
  1. Koti
  2. Vakuutus
  3. Ostoturva

Ostoturva

Morrow Bank Mastercard tarjoaa ilmaisen ostoturvan
Verkkosivuja päivitetään parhaillaan. Päivityksen aikana kaikki linkit eivät välttämättä toimi. Voit yrittää myöhemmin uudelleen.Vakuutuksen enimmäiskorvaus on 2500 euroa, mikäli Morrow Bank Mastercard -kortilla maksetut tuotteet anastetaan murtautumisen tai hyökkäyksen yhteydessä, tai tuotteet vahingoittuvat onnettomuuden yhteydessä, voimassaolevan vakuutusjakson aikana.

Vakuutusehdot


Mitä vakuutus kattaa?

Vakuutus kattaa tuotteet, jotka on ostettu Morrow Bank MasterCard -kortilla henkilökohtaiseen käyttöön, mikäli tuote varastetaan murtautumisen tai hyökkäyksen yhteydessä tai tuote vahingoittuu vahingossa, voimassaolevan vakuutuskauden aikana.
Tavaroiden normaalia käyttöä estävän onnettomuuden tapahtuessa vakuutuksenomistajalle voidaan korvata seuraavasti:

• Korjauskustannukset TAI
• Kortilta veloitettu ostohinta vakuutetusta tuotteesta, jos tuotetta ei voida korjata tai jos korjauskustannukset ylittävät tuotteen ostohinnan.
Tuote on maksettava kokonaan tai osittain kortilla yhden ostotapahtuman aikana. Jos tuote maksetaan osittain kortilla, korvaus lasketaan suhteessa kokonaishintaan. Vakuutus on voimassa 90 päivää siitä lähtien, kun tuote on ostettu kortilla. Tapaturman tai varkauden on tapahduttava Suomessa.
• Yksittäisen kohteen enimmäiskorvaus: 2500 euroa.
• Enimmäiskorvaus vakuutuskauden aikana: 5000 euroa.
Korvauksen kokonaissummasta vähennetään 50 euron omavastuuosuus jokaista korvausta kohti.
Vakuutus voi kattaa enintään kaksi erillistä vakuutustapahtumaa 12 kuukauden ajanjakson aikana. Kaikkia yksittäisen tapahtuman aiheuttamia vammoja pidetään yhtenä ja samana vahinkona.

Mitä vakuutus maksaa?

Vakuutus on ilmainen ja sisältyy Morrow Bank Mastercard -korttiin.