1. Koti
  2. Luottokortti
  3. Mastercard Id Theft Protection
30 Apr 2024

Suojaa henkilötietosi Mastercard ID Theft Protection -palvelun avulla

Paras suoja identiteettivarkauksia vastaan on mielestämme ennaltaehkäisy. Nyt meillä ja Mastercardilla on ilo tarjota kaikille Morrow Bank Mastercard -korttiasiakkaille maksuton identiteettisuoja: Mastercard ID Theft Protection.

Sisältyy Morrow Bank Mastercard -korttiisi:

  • Henkilötietojesi valvonta ja varoitukset tietoturvaloukkauksista ympäri vuorokauden
  • Kuukausiraportit riskiluokituksestasi sekä neuvoja vinkkejä henkilötietojen suojeluun
  • Hyödyllistä koulutusmateriaalia

Palvelun kattavuus ja ehdot löytyvät Mastercardin omalta ID TheftProtection -sivulta.

Miten Mastercard ID Theft Protection toimii?

Palvelun käyttöönotto edellyttää rekisteröitymistä Mastercardin omalla ID TheftProtection -sivulla. Sivulla voit rekisteröidä henkilötiedot, joiden et halua joutuvan vääriin käsiin. Jos mahdollisia tietovuotoja, tietovuotoepäilyjä tai muita tietoturvaloukkauksia ilmenee, saat niistä varoituksen välittömästi.Lisäksi palvelusta saa arvokasta apua ja hyödyllistä tietoa, jotka liittyvät omien henkilötietojen suojelemiseen sekä toimenpiteisiin tilanteessa, jossa joudut identiteettivarkauden kohteeksi tai epäilet tietojesi joutuneen vääriin käsiin.Aktivoi Mastercard ID Theft Protection maksutta täällä.
Morrow bank Mastercard i tre forskjellige farger

Mitä palvelu kattaa?

  • Henkilötietojesi valvonta ja varoitukset tietoturvaloukkauksista ympäri vuorokauden
  • Kuukausiraportit riskiluokituksestasi sekä neuvoja vinkkejä henkilötietojen suojeluun
  • Hyödyllistä koulutusmateriaalia

Mitä palvelu maksaa?

Palvelu sisältyy kaikkiin Morrow Bank Mastercard -kortteihin ja on siten maksuton asiakkaillemme. Muista, että sinun pitää ottaa palvelu käyttöön itse.

Turvallisuus

Käytämme pankkina paljon aikaa ja voimavaroja tietoturvaan. Tähän sisältyy huolehtiminen siitä, että asiakkaillamme on mahdollisimman hyvät edellytykset välttyä petoksilta. Meille onkin tärkeää, että voit luottaa palvelumme tietoturvaan ja uskallat jakaa kanssamme tietoja, joiden jakamista tulisi muuten välttää verkossa. Löydät lisätietoja palvelumme turvallisuudesta täällä.