Morrow bank Mastercard i tre forskjellige farger
  1. Koti
  2. Articles
  3. Uusinimi

Olemme nyt Morrow Bank!

Olemme toimineet Komplett Bank -nimellä kohta 10 vuotta, ja nyt alkaa uusi aikakausi. Meillä on uusi nimi ja yritysilme, jotka keskittyvät tulevaisuuteen ja uuteen huomiseen – Morrow Bank. Tältä sivulta löydät kaikki tarvittavat tiedot nimenmuutoksesta ja siitä, miten se vaikuttaa sinuun asiakkaana. Muutos ei vaikuta asiakassuhteeseesi, eikä sinulta vaadita toimenpiteitä.
Mitä muutokset tarkoittavat?
Muutokset vaikuttavat lähinnä visuaaliseen ilmeeseen, kuten nimeen, logoon sekä verkkosivujen ja luottokortin ulkonäköön. Lisäksi ne vaikuttavat meiltä saamiisi viesteihin, kuten sähköposteihin, joiden lähettäjä ja ilme muuttuvat.
Muuten et asiakkaana juuri huomaa muutoksia. Nyt tekemämme muutokset eivät vaikuta asiakassuhteeseesi, ja nykyinen sopimuksesi ja sen ehdot säilyvät ennallaan nimi- ja brändiuudistuksesta huolimatta. Mitään syytä huoleen ei siis ole!Kaikki Komplett Bankin parhaat puolet, kuten osaava henkilökunta, ovat ennallaan. Kyseessä on yhä sama pankki, mutta olemme nyt valmiita uuteen huomiseen. 
Onko sinulla Komplett Bank Mastercard -kortti?
Jos sinulla on Komplett Bank Mastercard -kortti, saat uuden kortin, joka on upouuden yritysilmeemme mukainen.Näet kortin yläpuolella olevasta kuvasta, ja siitä on kolme raikasta värivaihtoehtoa. 
Toistaiseksi väriä ei ole mahdollista valita itse.Se on siis kiva yllätys, minkä näistä kolmesta upeasta vaihtoehdosta saat.Sama väriyhdistelmä tulee myös Apple Pay- tai Google Wallet -sovelluksessa näytettävään korttiin.* Kortti lähetetään postiosoitteeseen, jonka olet ilmoittanut Omat Sivut -palvelussa.Jos olet epävarma siitä, minkä osoitteen olet ilmoittanut, tarkasta asia mahdollisimman pian.Muista, että postilaatikossasi pitää olla nimi selkeästi merkittynä, jotta kortti voitaisiin toimittaa.
Mitä nyt tapahtuu?
Nimenmuutos on tehty ja uudet verkkosivut julkaistu. Muutoksilla ei ole vaikutusta sopimukseesi. Sinulta ei vaadita toimenpiteitä, vaan voit jatkaa Omat Sivut -palvelun ja luottokortin käyttöä tai lyhentää lainaa entiseen tapaan. 
Askarruttaako jokin nimenmuutoksessa? Olemme koonneet yleisimmät kysymykset tänne. Tutustu niihin, niin löydät hyvin todennäköisesti vastauksen.