A woman laying in bed reading a book
  1. Koti
  2. Laina
  3. Nain Joustoluotto Toimii

Näin Joustoluotto toimii

Riippumatta siitä, miten laina on nimetty, se on loppujen lopuksi aina laina – rahaa, joka sinun on maksettava takaisin. Takaisinmaksuaika ja maksuehdot voivat kuitenkin vaihdella. Tässä kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä Morrow Bankin Joustolainasta.

Yksinkertaisesti selitettynä

Tällainen on Joustoluotto

Joustoluotto on vakuudeton laina, jota voit nostaa haluamallasi tavalla myönnetyn lainarajan puitteissa. Veloitamme sinulta kuukausittain korot ja maksut, ja sinä päätät itse lyhennyksen määrän. Tämä tarkoittaa, että voit nostaa ja maksaa lainaa myönnetyn luottorajan puitteissa millä tahansa takaisinmaksuajalla.
Joustoluotto on laina, jossa on kiinteä luottoraja, mutta ei kiinteää takaisinmaksuaikataulua. Tämä tarkoittaa, että voit itse valita, kuinka paljon haluat lyhentää lainaasi kuukausittain.• Sinulle myönnetään 1000 - 50 000 euron kiinteä luottolimiitti.• Korko lasketaan nostetulle lainalle.• Sinulta laskutetaan kuukausittain korot ja kulut.• Vapaaehtoinen kuukausilyhennys – voit valita lyhennettävän summan vapaasti itse.• Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin.• Takaisin maksettu luotto on mahdollista nostaa uudelleen, mutta niin kauan kuin et nosta sitä, siitä ei aiheudu kustannuksia.

Joustoluotto mukautuu tarpeesi mukaan

Olitpa suunnitellut lainan ottamista pitkään tai rahan tarve on ilmaantunut hiljattain, voit hakea Morrow Bankilta Joustoluottoa. Joustoluottoa voit saada 1000 - 50 000 euroa.Laina myönnetään ilman vakuuksia, ja hakemusprosessi tapahtuu kokonaan netissä.

Muut ovat kysyneet...


Näin joustoluottoa haetaan:

• Täytä pyydetyt tiedot ja lähetä hakemus, joka ei sido sinua mitenkään. Saat vastauksen saman tien.• Jos päätät jatkaa, sinulta voidaan pyytää todistusta tuloistasi, jonka voit ladata suojatun linkin kautta.• Allekirjoita lainasopimus pankkitunnuksillasi.• Hakemuksen käsittely kestää 1–3 päivää. Saat ilmoituksen, kun kaikki on valmista.• Rahat maksetaan ilmoittamallesi tilille tai pankeille, joille haluat maksaa muita lainoja.

Näin nostat lainaa uudestaan:

Yksi Joustoluoton etu on se, että kun olet maksanut lainaasi takaisin, rahat ovat jälleen käytettävissäsi. Tämä tarkoittaa, että voit tarvittaessa nostaa lainaa uudestaan ilman uutta hakemusta. Omilla sivuillasi näet, kuinka paljon sinulla on käytettävissäsi, ja voit helposti nostaa ko. summan rekisteröidylle tilillesi. Omat sivut -palvelusta voit myös maksaa laskuja suoraan luotostasi.
  1. Kirjaudu sisään Omat sivut -palveluun.
  2. Siirry kohtaan Maksa/siirrä.
  3. Täytä tiedot ja vahvista.
  4. Rahat ovat tililläsi 1–2 arkipäivän kuluessa.

Näin joustoluoton takaisinmaksu toimii:

Mielestämme on reilua, että saat maksaa lainan takaisin sitä mukaa, kun taloudellinen tilanteesi sallii. Veloitamme sinulta kuukausittain vain lainan korot ja kulut. Lyhennyksen määrä on kuitenkin täysin sinun päätettävissäsi! Tämä tarkoittaa, että voit laatia itsellesi sopivan maksuohjelman, jossa maksat enemmän niinä kuukausina, kun taloutesi sallii ja vähemmän, kun tilanne niin vaatii.Toisin sanoen:• Korko lasketaan nostetusta summasta.• Sinulta laskutetaan edellisen kuukauden korot ja kulut.• Sinä valitset, kuinka paljon haluat lyhentää lainaa.Mahdollisuus lyhennysvapaaseen kuukauteen voi vähentää taloustilanteesta johtuvaa stressiä, mutta sitä ei pidä käyttää lyhennyksen lähtökohtana lainaa haettaessa. Muista myös, että mitä aikaisemmin maksat lainasi takaisin, sitä pienemmät ovat lainasi kokonaiskustannukset.
Tervetuloa hakemaan lainaa!
*********************************************15 700 €/5 v, korko 12,3 %, todellinen vuosikorko 14,29 % , avausmaksu 49 €, tilinhoitopalkkio 8 €/kk, yht. 21 643 €, maksuerä 361 €/k.